még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább

Hasznos információk

1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK:

Az üzemeltető adatai

 • Cégnév: Favorit Lubricants Kft
 • Székhely: 2400 Dunaújváros, Verebély László utca 13.
 • Cégjegyzékszám: 07-09-030030
 • Adószám: 11483708-2-07
 • Web: www.favorit.hu
 • Email: telep@gunk.hu
 • Tel.: +36-25/282-391, +36-20/921-3472

1.1. A FAVORIT.hu-ról történő vásárlás:

Elektronikus úton, az Interneten vagy telephelyeinken személyesen lehet vásárolni. Személyes átvétel esetén is kötelező a termék interneten való megrendelése. Személyes átvétel esetén feltétlenül érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, hogy mikorra készítik össze az Ön megrendelését.

A megrendelés napját követő munkanapon csak abban az esetben tudjuk a megrendelt árut elküldeni, ha a megrendelés de. 10 óráig beérkezik. A 10 óra után beérkező megrendeléseket, a megrendelés napját követő második munkanapon postázzuk.

A megrendelések érvényességét telefonon ellenőrizhetjük, ezért kérjük, hogy a telefonszámát ( ha nincs vezetékes a mobilt ) minden esetben adja meg! Telefonszám megadása nélkül a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni!

A termékek saját oldalán a „kosár” funkcióra klikkelve tehetők az egyes termékek a kosárba. A megrendelő űrlap kitöltésével lehet elküldeni magát a rendelést. A későbbi vásárlás megkönnyítése érdekében és a különböző kedvezmények igénybevételéhez regisztráció szükséges.

Szállítás várható teljesítése: a megrendeléseket 2-4 munkanapon belül teljesíti cégünk, amennyiben az adott termék raktáron van.

Szállítási Információ : Csomagjainkat az MPL futárszolgálat, vagy a GLS viszi házhoz. A fuvarozótól történő átvételnél MINDIG ELLENŐRIZZE, hogy a szállítmány nem sérült-e! Utólagos reklamációt nem fogadhatunk el.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

1.2. Kézbesítési díjazás:

Minden 30.000.- Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítást biztosítunk, kivétel ioncserélt vizek.

Ezen értékhatár alatt bruttó 2500 Ft postaköltséget számlázunk a termékhez. Az ioncserélt vizekhez egyedi szállítási díjak tartoznak.

A fizetés utánvétellel történik a futárnak.

Cégünk az árváltoztatás jogát fenntartja, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállalunk.

2. GARANCIA, SZAVATOSSÁG:

2.1. Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.

2.2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

2.3. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan gyári hibásak.

3. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS (A RENDELÉSRŐL BŐVEBBEN)

3.1. A FAVORIT.hu áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

3.2. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a FAVORIT.hu felelősséget nem vállal.

3.3. Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani.

3.4. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

3.5. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

3.6. A kiszállítás 9-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti futárunk! (a cím munkahelyi cím is lehet!) Raktárunk hétvégén és ünnepnapokon zárva tart. A fizetés minden esetben utánvéttel történik.

3.7. Azoknál a termékeknél ahol 0 (nulla) Ft-os ár szerepel, azok jelenleg nem kaphatóak!

4. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

4.1. A vevő jogosult a megrendelést követően 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen vagy telefonon a telephelyeinken. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

4.2. A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

4.3. A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

4.4. A FAVORIT.hu áruházban kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.

4.5. A termékek visszaszállítását csak az MPL www.mpl.hu futárszolgálattal fogadjuk el.

5. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

5.1. A FAVORIT.hu áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

5.2. A FAVORIT.hu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

 • Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
 • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a FAVORIT.hu Áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
 • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
 • Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
 • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
 • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

5.3. A FAVORIT.hu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a FAVORIT.hu áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

5.4. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

5.5 Egyedül a vásárló felelős a FAVORIT.hu áruházhoz való kapcsolódásáért és a FAVORIT.hu áruházban való vásárlásért.

5.6. A FAVORIT.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

5.7. A FAVORIT.hu szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a FAVORIT.hu áruházban történt megjelenés időpontjától lép életbe. 5.8. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a FAVORIT.hu áruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

5.8. A FAVORIT.hu szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a FAVORIT.hu nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

5.9. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a FAVORIT.hu szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen