még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább
Szűrők Bezárás
Szűrők
Mindet töröl
Márkák Törlés
Kiszerelés Törlés
Üzemanyag Törlés
Motorműködés típusa Törlés
Olajtípus Törlés
Sűrűség Törlés
Felhasználási terület
Nincs találat

Nincs találat

Sajnos nem találtunk termékeket!

Ellenőrizze, amit beírt vagy próbálkozzon kevesebb keresési feltétellel.

Kis türelmet...

01 Ingyenes szállítás

30.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítás (KIVÉTEL IONCSERÉLT VÍZ) maximum 2 munkanapon belül.

02 Minőség és garancia

Ellenőrzött alapanyagokból készült termékek, eredeti gyári csomagolásban.

03 Szakértői segítség

Munkatársaink készséggel válaszolnak minden felmerülő kenéstechnikai kérdésben.

Menü Bezárás
Termékeink Bezárás

A 10w30 motorolaj motorkerékpárokhoz

Az olajszint mérése a motorkerékpárok esetében is nagyon fontos, ennek ellenére sokan nem is foglalkoznak vele. Rendszeresen szükséges ellenőrizni, így elkerülhető a motorkerékpár meghajtásának a károsodása, ami akár százezres kiadást is jelenthet a tulajdonosok számára. Az olajszint mérése a motorkerékpárok esetében sem bonyolult, az első lépés, hogy fő sztenderre állítsuk a járművet, ez azért lényeges, mert a járműnek egyenesen kell elhelyezkednie. Amennyiben a terep lejt, úgy a mérés pontatlan lesz. Ezt követően a motorburkolat kerül eltávolításra. Mérés előtt 2-3 percig járassuk a motort, ezzel átmozgatva az olajmennyiséget, majd várjunk 10 percet, hogy a kenőanyag visszafolyjon. Végül nem marad más hátra, mint a nívópálca kicsavarása, megtörlése és már jöhet is a mérés. Amennyiben azt tapasztaljuk, hogy az olajszint alacsony, töltsünk a nívólyukba a gyártó által előírt olajtípust.

A 10w30 motorolajok azért is fontosak a motorkerékpárok motorjainál, mert itt is szükség van a mozgó és érintkező, fém alkatrészek megfelelő kenésére. Ha ez nem áll rendelkezésre, úgy az egyes elemek nagyon gyorsan szétnyírnák egymást, a jármű pedig használhatatlan lenne.

A kínálatunkban található 10w 30 motorolajok hozzájárulnak a motorkerékpár hosszú távú és problémamentes működéséhez. Termékeink mindegyike kiváló minőséget képvisel, gondoskodj te is kétkerekűd épségéről és rendeld meg a motorjának legmegfelelőbb kenőanyagot!

Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen