még 20 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább

GINOP-1.2.8-20-2020-02290

  • Kedvezményezett neve: KENŐANYAG-NAGYKER Kereskedelemi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
  • Projekt címe: „Modernizációs fejlesztések a Kenőanyag-Nagyker Kft.-nél”
  • Szerződött támogatás összege: 16 450 108 Ft
  • Támogatás mértéke (%-ban): 70,000000%
  • Projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.06.30.
  • Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02290

A projekt tartalmának bemutatása

Projektünk keretén belül raktárcsarnokunkban tervezünk modernizációs beruházásokat eszközölni, melyekkel bővülhet jelenlegi kapacitásunk, illetve elavult gépparkunkat tudjuk megújítani, fejleszteni. A projekt részeként 3 db raklap rakodó gépet szeretnénk beszerezni. A jelenlegi állományunk ilyen gépek terén nem elegendő, jelenleg számos munkát csak mechanikus vagy kézi eszközökkel tudunk végezni, a projekt eredményeképpen ezeket a folyamatokat automatizálhatjuk. A szükséges szakember gárda rendelkezésre áll, munkavállalóink tudják kezelni az ilyen típusú gépeket. A beszerzendő eszközök egy darab STILL RX 20 elektromos villástargonca, egy darab STILL Gyalogkíséretű raklapemelő EXV illetve egy darab STILL gyalogkíséretű raklapszállító ECH 12. A projekt ezen eleméhez kapcsolódik, hogy egy 90 raklaphelyes állványrendszerrel szeretnénk bővíteni a jelenlegi tároló kapacitásunkat a csarnokban. Ennek eredményeképpen jelentősen megnövelhetjük a késztermék tároló kapacitásunkat, így versenyképesebbé válhatunk a piacon, hiszen több típusú terméket tudunk tárolni, ezzel vevőink kiszolgálási ideje csökkenhet.

Az eszközbeszerzések mellett tervezzük forgóeszközök (anyagok beszerzését), melyek a szokásos munkavégzésünk elengedhetetlen kellékei.

A projekt része pénzügyi-üzleti tanácsadás igénybevétele, melyekkel vállalatunk piaci felkészültségét és pozícióját javíthatjuk.

Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen