még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább

Hogyan használd a Midland olajválasztót?

2022.07.01. / Hírek
Hogyan használd a Midland olajválasztót?

Egy korábbi cikkünkben már beszéltünk a Midland olajválasztó keresőjéről, mely segítségével egykettőre meg tudod találni, hogy autódnak melyik kenőanyagra van leginkább szüksége. Most azonban kissé más megközelítésből állunk a témához, és képekkel illusztrálva mutatjuk be ennek a hasznos weboldalnak a működését.

Lássuk tételesen, hogy miért is számít jónak ez az Olajválasztó kereső. Külön előnye, hogy méret alapján is képes vagy szelektálni a járműveket. Emellett rengeteg márka is megtalálható rajta, ráadásul nem csak motorolajat ajánl, hanem egyéb kenőanyagokat is.

Vegyük végig, hogyan vagy képes te is egyszerűen használni ezt a hasznos segítséget 😊 Első lépésként válaszd ki, hogy milyen járművel rendelkezel.

Itt egy listán végighaladva megtalálod saját márkádat, logók alapján. A következő lépésben pedig konkrétan a modellt is meg tudod adni.

Érdekesség, hogy akár olyan sportkocsikhoz való olajra is rá tudsz keresni, mint például a Ferrari F50.

Az adott márka kiválasztása után van módod megadni az ahhoz tartozó típust, egy Opel esetén például azt, hogy Corsa, Astra, vagy Vectra.

Ezt követően az adott motor megadása következik, az előzőkhöz hasonlóan. Az Astra esetén például külön van F, G, H Astra, de ezekhez is létezik 5-10 különféle erőforrás, mindenki könnyen megtalálja tehát az autójának megfelelőt.

Az utolsó megadható paraméter már magára az olajra vonatkozik. Itt tudsz motorolajat, valamint sebességváltó-olaj kategóriát kiválasztani, utóbbit természetesen külön az automata, valamint a manuális váltó esetén. Az utolsó kattintást követően pedig már elő is ugrik az ajánlott motorolaj.

Rendelkezz bármilyen márkájú autóval, használd te is a Midland olajkeresőt: https://www.midland.ch/de/oil-finder/index/language/eng !


Figyelmedbe ajánljuk

Hírek

Kiváló motorolaj és kenőanyag lelőhelyek Szegeden és környékén

A „napfény városában”, azaz Szegeden élsz? A Tisza-parti település pezsgő kulturális életéről, a kelet-magyarországi régió egyik legnagyobb egyeteméről, valamint sikeres sportolóiról is híres, a férfi kézilabdacsapat idén például bajnoki címet ünnepelhetett, de a kajak-kenu szakosztály is aranyérmek egész sorát szállítja a világversenyekről.

Elolvasom
Hírek

Midland márka és ami mögötte van - egy 140 éves világcég története

A Favorit mellett a másik kiemelt márkánk a Midland. Itt a svájci minőség mellett a 140 év tapasztalat szolgáltat garanciát arra, hogy minőségi kenőanyag kerül a hűséges négykerekűdbe. Tarts velünk te is egy izgalmas időutazáson, ahol a Midland történelmébe nyersz bepillantást.

Elolvasom
Hírek

Fekete motorolaj: baj vagy nem?

Szerinted milyen színű a motorolaj? Sokan reflexből vágják rá a választ, hogy sárga, azonban pontosan ők tudnak a leginkább meglepődni, amikor aztán autójukban más színű folyadékot tapasztalnak. Azonban érdemes tudnod, hogy a jó motorolaj néhány 100 kilométer után bizony elszíneződik.

Elolvasom
Hírek

Így készítsd fel az autódat a tavaszra

Úgy kellene kezdeni a cikket, hogy „a hosszú, kegyetlen tél igénybe vette az autódat és most, hogy hamarosan beköszönt a tavasz ideje újra foglalkoznod vele”. De ez nem igaz, mert idén szinte egyáltalán nem volt tél. Mégis íme 5 olyan dolog, amit mindenképp csinálj meg a kocsidon a „tavaszi felkészítés” jegyében.

Elolvasom
Hírek

Ez történik az autóddal, ha motorolaj nélkül vezeted

Emlékszel még arra a mesére, amiben a legkisebb királylány azt mondja apjának, az öreg királynak, hogy úgy szereti, mint a sót? Bizonyára gyerekkorodban is hallottad ezt a történetet, melynek tanulsága az, hogy sok dolgot csak akkor értékelünk, amikor már nincsen velünk. Meglepő, de így van a motorolaj esetén is.

Elolvasom
Hírek

Mit tartogat 2023 az autóiparban? Trendelőrejelzés.

A delphoi jósnőknek is könnyebb dolguk volt amikor egy egy háború kimenetelét jósolták meg, mint nekünk, akik arra vállalkoztunk, hogy összegyűjtsük mit tartogat nekünk az autóipar 2023-ban? Íme a mi szakmai jóslásaink/tippjeink.

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen