még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább

Blog

Hírek, tippek, érdekességek

Hírek

Kiváló motorolaj és kenőanyag lelőhelyek Szegeden és környékén

A „napfény városában”, azaz Szegeden élsz? A Tisza-parti település pezsgő kulturális életéről, a kelet-magyarországi régió egyik legnagyobb egyeteméről, valamint sikeres sportolóiról is híres, a férfi kézilabdacsapat idén például bajnoki címet ünnepelhetett, de a kajak-kenu szakosztály is aranyérmek egész sorát szállítja a világversenyekről.

Elolvasom
Hírek

Midland márka és ami mögötte van - egy 140 éves világcég története

A Favorit mellett a másik kiemelt márkánk a Midland. Itt a svájci minőség mellett a 140 év tapasztalat szolgáltat garanciát arra, hogy minőségi kenőanyag kerül a hűséges négykerekűdbe. Tarts velünk te is egy izgalmas időutazáson, ahol a Midland történelmébe nyersz bepillantást.

Elolvasom
Hírek

Fekete motorolaj: baj vagy nem?

Szerinted milyen színű a motorolaj? Sokan reflexből vágják rá a választ, hogy sárga, azonban pontosan ők tudnak a leginkább meglepődni, amikor aztán autójukban más színű folyadékot tapasztalnak. Azonban érdemes tudnod, hogy a jó motorolaj néhány 100 kilométer után bizony elszíneződik.

Elolvasom
Hírek

Így készítsd fel az autódat a tavaszra

Úgy kellene kezdeni a cikket, hogy „a hosszú, kegyetlen tél igénybe vette az autódat és most, hogy hamarosan beköszönt a tavasz ideje újra foglalkoznod vele”. De ez nem igaz, mert idén szinte egyáltalán nem volt tél. Mégis íme 5 olyan dolog, amit mindenképp csinálj meg a kocsidon a „tavaszi felkészítés” jegyében.

Elolvasom
Hírek

Ez történik az autóddal, ha motorolaj nélkül vezeted

Emlékszel még arra a mesére, amiben a legkisebb királylány azt mondja apjának, az öreg királynak, hogy úgy szereti, mint a sót? Bizonyára gyerekkorodban is hallottad ezt a történetet, melynek tanulsága az, hogy sok dolgot csak akkor értékelünk, amikor már nincsen velünk. Meglepő, de így van a motorolaj esetén is.

Elolvasom
Hírek

Mit tartogat 2023 az autóiparban? Trendelőrejelzés.

A delphoi jósnőknek is könnyebb dolguk volt amikor egy egy háború kimenetelét jósolták meg, mint nekünk, akik arra vállalkoztunk, hogy összegyűjtsük mit tartogat nekünk az autóipar 2023-ban? Íme a mi szakmai jóslásaink/tippjeink.

Elolvasom
Hírek

Mindig fontos, hogy jól láss és jól lássanak!

Az autód polírozása – bár a végeredmény gyönyörű, szinte újszerű autó – olyan munka, amelyhez szükséged lehet némi rutinra. Főleg azért, mert a mosás, a fényezés, a polírozás után gyakran „elfelejtjük” az autó lámpájának polírozását, pedig fontos, hogy ne csak láss, hanem lássanak is.

Elolvasom
Hírek

Adalék a dízel üzemanyaghoz

Ha volt már (vagy éppen most van) dízel autód, akkor biztosan ismersz valakit, vagy te magad kipróbáltál már valamilyen dízel adalékot. Akik használják ezeket az adalékokat gyakran esküsznek rá, hogy „halkabb tőle a motor”, „jobban megy vele a kocsi”, vagy könnyebb a hidegindítás”. Az ellenoldal azzal érvel, hogy az ilyen adalékok, olajok nem tesznek jót az autónak. A vitát nem döntjük el, de íme, amit az adalékokról tudni kell.

Elolvasom
Hírek

A motorolajok típusai

Bár a régi KRESZ vizsgákon szinte kötelező volt mindent tudni róla, mára már nem, ezért megkopott a tudásunk. Ma már nem mindenki tudja milyen motorolajok vannak, a sokból milyen kell a kocsijába vagy azt, hogy mit jelent például az 5W40 jelölés. Íme a motorolajok típusai és egy fontos tudástár.

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen