még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább

Blog

Hírek, tippek, érdekességek

Hírek

Fekete motorolaj: baj vagy nem?

Szerinted milyen színű a motorolaj? Sokan reflexből vágják rá a választ, hogy sárga, azonban pontosan ők tudnak a leginkább meglepődni, amikor aztán autójukban más színű folyadékot tapasztalnak. Azonban érdemes tudnod, hogy a jó motorolaj néhány 100 kilométer után bizony elszíneződik.

Elolvasom
Hírek

Milyen a jó kenőanyag?

Rengeteg típusú és fajtájú kenőanyag és motorolaj áll a rendelkezésedre, egymástól jelentősen eltérő tulajdonságokkal, ezért nehéz kiválasztani a legjobbat. Íme, összegyűjtöttünk minden fontos információt amelyik segíthet a döntésben.

Elolvasom
Hírek

Így készítsd fel a motort a szezonra!

Ha te is olyan vagy, mint mi akkor már biztosan alig várod, hogy végre újra motorozhass. Mielőtt megteszed nem szabad elfelejtened azt, hogy motorod hónapokig garázsban állt, ezért fel kell készíteni a tavaszi szezonra. Íme a lépések, amiket amit nem szabad kihagynod.

Elolvasom
Hírek

Törődünk az autóddal

Tudtad, hogy az Olajbázisnál nem csak a Favorit és Midland márkákát forgalmazzuk, hanem számtalan olyat is, amelyek rendkívüli törődést nyújtanak az autódnak? Ismerd meg a Kenotek, a Zwizzer és a Lotos márkáinkat is.

Elolvasom
Hírek

Motorolaj és egyéb kenőanyag ajánló - fókuszban a Opel Astra

Magyarország egyik legnépszerűbb autója a kilencvenes években vitathatatlanul az Opel Astra volt. Ebből a márkából aztán létezett többféle is, különféle betűjelekkel ellátva, mint például a legendás F, vagy a H, G, K Astrák, akár kombi, vagy szedán kivitelben, benzines vagy dízel kiadásban. Nálatok is megtalálható ilyen, vagy a családban létezett hasonló?

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen