még 20 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább

Motorolaj és egyéb kenőanyag ajánló - fókuszban a Opel Astra

2021.04.09. / Hírek
Motorolaj és egyéb kenőanyag ajánló - fókuszban a Opel Astra

Magyarország egyik legnépszerűbb autója a kilencvenes években vitathatatlanul az Opel Astra volt. Ebből a márkából aztán létezett többféle is, különféle betűjelekkel ellátva, mint például a legendás F, vagy a H, G, K Astrák, akár kombi, vagy szedán kivitelben, benzines vagy dízel kiadásban. Nálatok is megtalálható ilyen, vagy a családban létezett hasonló?

A hazai autós trendekre jellemző, hogy inkább idősebb, 10-15 éves autók vannak a háztartásokban. Sokan tehát még ugyanazt az Astrát vezetik, mint a kilencvenes években, vagy az ezredforduló után. Az ilyen, idősebb, sokat megélt járgányok esetén bizony oda kell figyelned arra, hogy megfelelő bánásmódban részesítsd, és kellő kényelmet és gondoskodást nyújts számára. Ebbe a megfelelő kenőanyag-használat is beletartozik.

Hogyan tudod mindezt elérni? Egyszerű, a Midland olajválasztó kereső ugyanis segít neked. Favorit weboldalunkon könnyedén eléred, ahol a felső menüsorban kattintva máris ki tudod választani a kívánt típust, illetve márkát.

Mivel a Midland svájci (ahol köztudottan sok a tengerentúli autó) cégcsoport része , így a tengerentúlon megforduló Opel és Vauxhall típusokat is megtalálod a kínálatban. Sőt, ez nem minden, hiszen a veteránautó-rajongók életét is megkönnyíti a Midland olajválasztó kereső, ugyanis a retro Opelekre is rá tudsz keresni. Régi Mantát vagy Asconát vezetsz, és ráférne már egy olajcsere? Akkor a legjobb helyen jársz… 😊

De tegyük fel, hogy a jó öreg, klasszikus F Astrához keresel kenőanyagot. Itt is meg tudod adni a jármű pontos típusát, ezzel elkerülve azt, hogy esetleg a nem megfelelő olajat töltsd autódba. A Midland segítségével könnyedén ki tudod hozni a maximumot egy idősebb családi autódból is, nem kell tehát búcsút intened a vezetés élményének. Továbbá a kereső azt is megmondja neked, hogy milyen időközönként tanácsos olajat cserélned autódban. Az általunk vizsgált 1.6-os Astra F Classic esetén ez 15 ezer kilométerenként, vagy évente történő váltást jelent.

Fordulj hozzánk bizalommal, és szerezd be tőlünk kenőanyagod a szeretett Astrádhoz: www.favorit.hu

Címkék

Figyelmedbe ajánljuk

Hírek

Kiváló motorolaj és kenőanyag lelőhelyek Szegeden és környékén

A „napfény városában”, azaz Szegeden élsz? A Tisza-parti település pezsgő kulturális életéről, a kelet-magyarországi régió egyik legnagyobb egyeteméről, valamint sikeres sportolóiról is híres, a férfi kézilabdacsapat idén például bajnoki címet ünnepelhetett, de a kajak-kenu szakosztály is aranyérmek egész sorát szállítja a világversenyekről.

Elolvasom
Hírek

Midland márka és ami mögötte van - egy 140 éves világcég története

A Favorit mellett a másik kiemelt márkánk a Midland. Itt a svájci minőség mellett a 140 év tapasztalat szolgáltat garanciát arra, hogy minőségi kenőanyag kerül a hűséges négykerekűdbe. Tarts velünk te is egy izgalmas időutazáson, ahol a Midland történelmébe nyersz bepillantást.

Elolvasom
Hírek

Fekete motorolaj: baj vagy nem?

Szerinted milyen színű a motorolaj? Sokan reflexből vágják rá a választ, hogy sárga, azonban pontosan ők tudnak a leginkább meglepődni, amikor aztán autójukban más színű folyadékot tapasztalnak. Azonban érdemes tudnod, hogy a jó motorolaj néhány 100 kilométer után bizony elszíneződik.

Elolvasom
Hírek

Így készítsd fel az autódat a tavaszra

Úgy kellene kezdeni a cikket, hogy „a hosszú, kegyetlen tél igénybe vette az autódat és most, hogy hamarosan beköszönt a tavasz ideje újra foglalkoznod vele”. De ez nem igaz, mert idén szinte egyáltalán nem volt tél. Mégis íme 5 olyan dolog, amit mindenképp csinálj meg a kocsidon a „tavaszi felkészítés” jegyében.

Elolvasom
Hírek

Ez történik az autóddal, ha motorolaj nélkül vezeted

Emlékszel még arra a mesére, amiben a legkisebb királylány azt mondja apjának, az öreg királynak, hogy úgy szereti, mint a sót? Bizonyára gyerekkorodban is hallottad ezt a történetet, melynek tanulsága az, hogy sok dolgot csak akkor értékelünk, amikor már nincsen velünk. Meglepő, de így van a motorolaj esetén is.

Elolvasom
Hírek

Mit tartogat 2023 az autóiparban? Trendelőrejelzés.

A delphoi jósnőknek is könnyebb dolguk volt amikor egy egy háború kimenetelét jósolták meg, mint nekünk, akik arra vállalkoztunk, hogy összegyűjtsük mit tartogat nekünk az autóipar 2023-ban? Íme a mi szakmai jóslásaink/tippjeink.

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen