még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább

Blog

Hírek, tippek, érdekességek

Hírek

Fekete motorolaj: baj vagy nem?

Szerinted milyen színű a motorolaj? Sokan reflexből vágják rá a választ, hogy sárga, azonban pontosan ők tudnak a leginkább meglepődni, amikor aztán autójukban más színű folyadékot tapasztalnak. Azonban érdemes tudnod, hogy a jó motorolaj néhány 100 kilométer után bizony elszíneződik.

Elolvasom
Hírek

Milyen a jó kenőanyag?

Rengeteg típusú és fajtájú kenőanyag és motorolaj áll a rendelkezésedre, egymástól jelentősen eltérő tulajdonságokkal, ezért nehéz kiválasztani a legjobbat. Íme, összegyűjtöttünk minden fontos információt amelyik segíthet a döntésben.

Elolvasom
Hírek

Így készítsd fel a motort a szezonra!

Ha te is olyan vagy, mint mi akkor már biztosan alig várod, hogy végre újra motorozhass. Mielőtt megteszed nem szabad elfelejtened azt, hogy motorod hónapokig garázsban állt, ezért fel kell készíteni a tavaszi szezonra. Íme a lépések, amiket amit nem szabad kihagynod.

Elolvasom
Hírek

Törődünk az autóddal

Tudtad, hogy az Olajbázisnál nem csak a Favorit és Midland márkákát forgalmazzuk, hanem számtalan olyat is, amelyek rendkívüli törődést nyújtanak az autódnak? Ismerd meg a Kenotek, a Zwizzer és a Lotos márkáinkat is.

Elolvasom
Hírek

Motorolaj és egyéb kenőanyag ajánló - fókuszban a Opel Astra

Magyarország egyik legnépszerűbb autója a kilencvenes években vitathatatlanul az Opel Astra volt. Ebből a márkából aztán létezett többféle is, különféle betűjelekkel ellátva, mint például a legendás F, vagy a H, G, K Astrák, akár kombi, vagy szedán kivitelben, benzines vagy dízel kiadásban. Nálatok is megtalálható ilyen, vagy a családban létezett hasonló?

Elolvasom
Tippek

Szintetikus vagy ásványi – melyiket válaszd?

A Te autódban jelenleg milyen kenőanyag van? Ásványi vagy szintetikus olajat használsz inkább? Na és azt tudod, mi a különbség a kettő között? Ebből a blogcikkből mindent megtudsz róluk…

Elolvasom
Tippek

Miért mindegy ma már, hogy téli vagy nyári olajról van szó?

Gondoltad volna, hogy még napjainkban is van némi bizonytalanság az autósok és szerelők fejében a téli és nyári motorolajok szükségességével kapcsolatban? Blogcikkünkben most lerántjuk a leplet a témáról, és segítünk rendet tenni a fejekben.

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen