még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább

Törődünk az autóddal

2022.01.13. / Hírek
Törődünk az autóddal

Tudtad, hogy az Olajbázisnál nem csak a Favorit és Midland márkákát forgalmazzuk, hanem számtalan olyat is, amelyek rendkívüli törődést nyújtanak az autódnak? Ismerd meg a Kenotek, a Zwizzer és a Lotos márkáinkat is.

Nem mindegy mivel ápolod

Ha igazán szereted az autódat, akkor biztosan egyetértünk abban, hogy kívül-belül megérdemli a törődést, az odafigyelést, a – lehető legmagasabb szintű – ápolást. Van néhány olyan márkánk, amelyik szinte elkényezteti az autódat, ha használod, akkor valódi törődést nyújtasz számára.

Kenotek: az autód ezt választaná

A Kenotek tulajdonképpen az autód szépségápolási rutinja. Ha Kenotek termékeket használsz, akkor garantáltan elkényezteted az autódat, hiszen minden mosási folyamathoz és lépéshez találsz olyan eszközöket és megoldásokat, amelyek garantálják a lenyűgöző tisztaságot a csillogó karosszériát és a feltűnően tiszta autót. A Kenotek kínálata azért is egyedülálló, mert mind a belső felületekre, mind a külsőre találsz megoldást és hatékony tisztítószert. Kattints ide a Kenotek termékekért: https://www.favorit.hu/termekeink#/marka:kenotek

Zwizzer: a polírozás nagymestere

Ha mindig az volt a vágyad, hogy az autód tökéletesre polírozott, karcmentes, csillogó legyen akkor a Zwizzer termékei pontosan neked készülnek. A modern, vízbázisú ZviZZer (ami egy teljes körű polírozó rendszert takar) a festékspecifikus alkalmazások széles körére lett kifejlesztve. Az összehangolt polírozókorongokkal és azok különböző csiszolási tulajdonságaival kombinálva optimális eredményt érhetsz el az összes kereskedelmi forgalomban kapható festéken. A trükk az, hogy az emulzióban megtalálható alumínium-oxid csiszolószemcsék pontos mennyisége és homogén mérete miatt rendkívüli hatékonyság párosul a tökéletes minőség mellé. Ismerd meg a Zwizzer polírozó termékeket ide kattintva: https://www.favorit.hu/marka/zvizzer

Lotos olajok a tökéletes kenésért

Ha szeretnéd elkényeztetni az autódat, akkor a Lotos tökéletes választás lehet számodra. A LOTOS OIL olajok és kenőanyagok a bevált, kiváló minőségű, fejlett, a legszigorúbb technológiai szabványokat meghaladó megoldások megtestesítői. A Lotos sikere nem véletlen, a gdanski (Lengyelország) finomítóból származó kiváló alapolajokra, a fejlett gyártási technológiára, munkatársaink kiváló tudására, tapasztalatára és elkötelezettségére, valamint a kiváló minőségű adalékanyagokra épül. Ismerd meg a Lotos – hosszú élettartamú, tökéletes kenést biztosító, kitűnő ár-érték arányú – motorolajokat, melyek műszakilag nem kompromisszumok, hanem tökéletesen megfelelnek az autógyártók ajánlásainak és a járművezető elvárásainak is. A Lotos teljes körű átfogó megoldásokat nyújt a személy, a haszongépjárművek és az ipari gépek kenésére is. Ismerd meg a Lotos termékeket: https://www.favorit.hu/marka/lotos


Címkék

Figyelmedbe ajánljuk

Hírek

Kiváló motorolaj és kenőanyag lelőhelyek Szegeden és környékén

A „napfény városában”, azaz Szegeden élsz? A Tisza-parti település pezsgő kulturális életéről, a kelet-magyarországi régió egyik legnagyobb egyeteméről, valamint sikeres sportolóiról is híres, a férfi kézilabdacsapat idén például bajnoki címet ünnepelhetett, de a kajak-kenu szakosztály is aranyérmek egész sorát szállítja a világversenyekről.

Elolvasom
Hírek

Midland márka és ami mögötte van - egy 140 éves világcég története

A Favorit mellett a másik kiemelt márkánk a Midland. Itt a svájci minőség mellett a 140 év tapasztalat szolgáltat garanciát arra, hogy minőségi kenőanyag kerül a hűséges négykerekűdbe. Tarts velünk te is egy izgalmas időutazáson, ahol a Midland történelmébe nyersz bepillantást.

Elolvasom
Hírek

Fekete motorolaj: baj vagy nem?

Szerinted milyen színű a motorolaj? Sokan reflexből vágják rá a választ, hogy sárga, azonban pontosan ők tudnak a leginkább meglepődni, amikor aztán autójukban más színű folyadékot tapasztalnak. Azonban érdemes tudnod, hogy a jó motorolaj néhány 100 kilométer után bizony elszíneződik.

Elolvasom
Hírek

Így készítsd fel az autódat a tavaszra

Úgy kellene kezdeni a cikket, hogy „a hosszú, kegyetlen tél igénybe vette az autódat és most, hogy hamarosan beköszönt a tavasz ideje újra foglalkoznod vele”. De ez nem igaz, mert idén szinte egyáltalán nem volt tél. Mégis íme 5 olyan dolog, amit mindenképp csinálj meg a kocsidon a „tavaszi felkészítés” jegyében.

Elolvasom
Hírek

Ez történik az autóddal, ha motorolaj nélkül vezeted

Emlékszel még arra a mesére, amiben a legkisebb királylány azt mondja apjának, az öreg királynak, hogy úgy szereti, mint a sót? Bizonyára gyerekkorodban is hallottad ezt a történetet, melynek tanulsága az, hogy sok dolgot csak akkor értékelünk, amikor már nincsen velünk. Meglepő, de így van a motorolaj esetén is.

Elolvasom
Hírek

Mit tartogat 2023 az autóiparban? Trendelőrejelzés.

A delphoi jósnőknek is könnyebb dolguk volt amikor egy egy háború kimenetelét jósolták meg, mint nekünk, akik arra vállalkoztunk, hogy összegyűjtsük mit tartogat nekünk az autóipar 2023-ban? Íme a mi szakmai jóslásaink/tippjeink.

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen