még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább

Blog

Hírek, tippek, érdekességek

Hírek

Autóápolás télen, avagy 5 folyadék, amire szükséged lesz

Ahogy a Trónok harcában is megmondták, „közeleg a tél”. Ilyenkor nem szabad félvállról venned az autóápolást, hiszen ezzel tudod biztosítani, hogy a jövőben is gondtalanul, biztonságosan tudj vezetni az utakon. Az ápolásba pedig a minőségi kenőanyagok használata is beletartozik. Mutatunk néhány tippet, miben módosul az olaj, és egyéb folyadékok használata a hideg hónapok során.

Elolvasom
Hírek

Hasznos ajándék kezdő sofőröknek: autóápolási szett

Friss jogosítvánnyal rendelkezel? Akkor a legjobb helyen jársz, hiszen mostani cikkünkben összeszedtünk Számodra néhány hasznos tippet, ami hasznos lehet egy kezdő sofőrnek, olvass hát tovább…

Elolvasom
Hírek

Autóápolás: csillogó külső és ragyogó belső

Akármennyire óvtad és védted biztos, hogy a tél és a nyár is megviselte az autódat. Éppen ezért az alapos takarítás és autóápolás nem opció, hanem – hacsak nem viszed el egy autókozmetikába - olyan feladat, amit mindenképpen el kell végezned. Adunk néhány tippet, hogyan lesz az autód kívül-belül csodaszép.

Elolvasom
Hírek

Hogyan moss autót otthon?

Bármennyire is egyszerűnek tűnik az autómosás, van néhány dolog, amire figyelned kell, hogy a végeredmény a kézi mosókhoz hasonlító, tökéletesen tiszta gépkocsi legyen. Összegyűjtöttük neked a profik megoldásait, az autómosás aranyszabályait.

Elolvasom
Hírek

Törődünk az autóddal

Tudtad, hogy az Olajbázisnál nem csak a Favorit és Midland márkákát forgalmazzuk, hanem számtalan olyat is, amelyek rendkívüli törődést nyújtanak az autódnak? Ismerd meg a Kenotek, a Zwizzer és a Lotos márkáinkat is.

Elolvasom
Tippek

Megmutatjuk, hogyan lesz csillogó és tiszta autód

Rendszeresen szoktad tisztítani az autódat? Tudod, miért fontos ez? Egy szép kocsira egyszerűen jobb ránézni, Neked is, valamint mindenki másnak, továbbá komfortos érzést is nyújt.

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen