még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább

Hasznos ajándék kezdő sofőröknek: autóápolási szett

2022.10.03. / Hírek
Hasznos ajándék kezdő sofőröknek: autóápolási szett

Friss jogosítvánnyal rendelkezel? Akkor a legjobb helyen jársz, hiszen mostani cikkünkben összeszedtünk Számodra néhány hasznos tippet, ami hasznos lehet egy kezdő sofőrnek, olvass hát tovább…

Ősszel, valamint télen mindenképpen szükséged lesz az alábbiakra:

  • téli szélvédőmosó folyadék
  • fagyálló hűtőfolyadék
  • jégoldó
  • jégkaparó

Sajnos sokan nem cserélnek szélvédőmosót év közben. Pedig alapvető különbségek vannak a kettő között, hiszen a nyári inkább a rovarok ellen véd, emiatt kitinoldó adalékanyaggal van ellátva, míg a téli pedig alkoholtartalma miatt a fagyok ellen óvja meg szélvédődet.

A fagyálló hűtőfolyadék nevéből adódóan télen különösen praktikus. Fontos tudnivaló, hogy a puszta csapvíz, vagy desztillált víz nem elegendő helyettesíteni. A hűtőfolyadék legnagyobb előnye, hogy általa megóvod autód erőforrását a motorkártól.

Volt már olyan, hogy reggel egy jégpáncélba burkolt valami fogadott autód helyett? Bizony bosszantó tud ez lenni a kapkodásban, azonban ilyenkor egy jó jégoldó csodákra képes. Egy-két spriccelés, és máris könnyedén kaparhatod a jeget szélvédődről.

Ezeknek a termékeknek ugyanakkor megvannak tavaszi-nyári megfelelői is, mint például a nyári szélvédőmosó folyadék, más színben, a repülő rovarok letakarítására. Valamint a meleg évszakokban nem fagyálló autómosóra van szükséged, hanem egy jó autósamponra, vaxra, valamint szivacsra, hogy tökéletesen ragyogjon.

Téli, vagy nyári autóápolási szett? Előbb-utóbb mindkettőre szükség van, szóval mindegyik egy kiváló ajándékötlet karácsonyra kezdő sofőr ismerősödnek.

Szerezd be a csomagot a Favorit weboldaláról, és ajándékozd meg autós ismerősödet ezzel a praktikus összeállítással, hidd el, örülni fog neki 😊 www.favorit.hu !


Címkék

Figyelmedbe ajánljuk

Hírek

Kiváló motorolaj és kenőanyag lelőhelyek Szegeden és környékén

A „napfény városában”, azaz Szegeden élsz? A Tisza-parti település pezsgő kulturális életéről, a kelet-magyarországi régió egyik legnagyobb egyeteméről, valamint sikeres sportolóiról is híres, a férfi kézilabdacsapat idén például bajnoki címet ünnepelhetett, de a kajak-kenu szakosztály is aranyérmek egész sorát szállítja a világversenyekről.

Elolvasom
Hírek

Midland márka és ami mögötte van - egy 140 éves világcég története

A Favorit mellett a másik kiemelt márkánk a Midland. Itt a svájci minőség mellett a 140 év tapasztalat szolgáltat garanciát arra, hogy minőségi kenőanyag kerül a hűséges négykerekűdbe. Tarts velünk te is egy izgalmas időutazáson, ahol a Midland történelmébe nyersz bepillantást.

Elolvasom
Hírek

Fekete motorolaj: baj vagy nem?

Szerinted milyen színű a motorolaj? Sokan reflexből vágják rá a választ, hogy sárga, azonban pontosan ők tudnak a leginkább meglepődni, amikor aztán autójukban más színű folyadékot tapasztalnak. Azonban érdemes tudnod, hogy a jó motorolaj néhány 100 kilométer után bizony elszíneződik.

Elolvasom
Hírek

Így készítsd fel az autódat a tavaszra

Úgy kellene kezdeni a cikket, hogy „a hosszú, kegyetlen tél igénybe vette az autódat és most, hogy hamarosan beköszönt a tavasz ideje újra foglalkoznod vele”. De ez nem igaz, mert idén szinte egyáltalán nem volt tél. Mégis íme 5 olyan dolog, amit mindenképp csinálj meg a kocsidon a „tavaszi felkészítés” jegyében.

Elolvasom
Hírek

Ez történik az autóddal, ha motorolaj nélkül vezeted

Emlékszel még arra a mesére, amiben a legkisebb királylány azt mondja apjának, az öreg királynak, hogy úgy szereti, mint a sót? Bizonyára gyerekkorodban is hallottad ezt a történetet, melynek tanulsága az, hogy sok dolgot csak akkor értékelünk, amikor már nincsen velünk. Meglepő, de így van a motorolaj esetén is.

Elolvasom
Hírek

Mit tartogat 2023 az autóiparban? Trendelőrejelzés.

A delphoi jósnőknek is könnyebb dolguk volt amikor egy egy háború kimenetelét jósolták meg, mint nekünk, akik arra vállalkoztunk, hogy összegyűjtsük mit tartogat nekünk az autóipar 2023-ban? Íme a mi szakmai jóslásaink/tippjeink.

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen