még 20 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább

Megmutatjuk, hogyan lesz csillogó és tiszta autód

2020.02.15. / Tippek
Megmutatjuk, hogyan lesz csillogó és tiszta autód

Rendszeresen szoktad tisztítani az autódat? Tudod, miért fontos ez? Egy szép kocsira egyszerűen jobb ránézni, Neked is, valamint mindenki másnak, továbbá komfortos érzést is nyújt.

Deion Sanders NFL játékos mondta egyszer, hogy „ha jól nézel ki, jól érzed magad, ha jól érzed magad, jól játszol”. Mindez igaz az élet minden területén, tehát egy szépen kinéző, rendben tartott autóban Te is jobban érzed magad, és a vezetési élmény is pozitívabb lesz.

Szerencsére rengeteg olyan terméket találsz a piacon, melyek segítségedre lesznek az otthoni autóápolásban. Ilyenek például a különféle samponok, kefék, rongyok, illetve ablaktisztító folyadékok.

Az egyik ilyen az általunk is forgalmazott Kenotek termékcsalád, akiktől mindent megtalálsz, amire autóápolás során szükséged lesz. Segítségükkel nem kell másra bíznod magad, hanem saját otthonod kényelmében tudod majd végezni az autómosás szertartását, egyfajta hétvégi rituáléként, mely sokak szerint kimondottan egy meditatív kikapcsolódás, egyfajta „én-idő” is tud lenni.

Azonban tudtad, hogy ezekkel a termékekkel az autód tisztítása mellett még a környezetet is véded? Az otthoni autóápoláshoz készített szerek és eszközök teljes mértékben környezetbarát darabok, melyek nem szennyezik a Földünket. Gondolom, Te is azt szeretnéd, hogy unokáid is ezen a bolygón nőhessenek fel, természetes és zöld környezetben.

Ugyanakkor tudom, hogy vannak, akik úgy gondolkoznak, hogy „de minek is kellene nekem speciális autóápoló szer, hiszen ott van a sima sampon és a víz, az nem jó?” Nos, nem annyira.

Rövid távon valóban nehéz megállapítani az eltéréseket, hosszabb idő után azonban már kiütköznek a különbségek. A sima sampon kevésbé hatékonyan szedi le a szennyeződést, illetve úgynevezett „traffic film” marad utána, így gyakorlatilag félmunkát végez, nem tisztít teljes mértékben.

A Kenotek termékek mindezt jobban képesek teljesíteni, így autód külseje hosszabb távon tudja megőrizni a fényét, valamint nem kell majd olyan hamar políroznod sem.

Az autód tisztítását otthon végezve hűséges társad garantáltan olyan állapotú lesz, amilyennek Te akarod. A minőségi, Kenotek termékeket használva pedig időt spórolsz, és az otthoni autómosás egykettőre egy feltöltő, meditatív hétvégi élménnyé válik majd.

Válassz autóápolási eszközeink közül: http://www.gunk.hu/marka/3/kenotek/kategoria/9/autoapolas

Címkék

Figyelmedbe ajánljuk

Tippek

Szintetikus vagy ásványi – melyiket válaszd?

A Te autódban jelenleg milyen kenőanyag van? Ásványi vagy szintetikus olajat használsz inkább? Na és azt tudod, mi a különbség a kettő között? Ebből a blogcikkből mindent megtudsz róluk…

Elolvasom
Tippek

Ezért ne feledkezz meg a fékfolyadék cseréjéről

Szerinted melyik a leghasznosabb alkatrész egy gépjárműben? Sokan mondanák a motort, de bizonyára elhangoznának a kerekek is. De mi a helyzet a fékekkel?

Elolvasom
Tippek

Miért mindegy ma már, hogy téli vagy nyári olajról van szó?

Gondoltad volna, hogy még napjainkban is van némi bizonytalanság az autósok és szerelők fejében a téli és nyári motorolajok szükségességével kapcsolatban? Blogcikkünkben most lerántjuk a leplet a témáról, és segítünk rendet tenni a fejekben.

Elolvasom
Tippek

Hogyan válassz megfelelő olajat motorodhoz?

Tudtad, hogy a motorkerékpár esetében ugyanolyan fontos a megfelelő kenőanyag kiválasztása, mint egy autónál? Ez szolgáltat ugyanis megfelelő alapot az üzemszerű működéshez, valamint hosszú távon is biztonságot nyújt a motornak és gazdájának egyaránt.

Elolvasom
Tippek

Ne felejts el nyári szélvédőmosóra váltani

Sokak számára a tavasz egyet jelent a családi autós kirándulással. A biztonságos utakhoz azonban elengedhetetlen, hogy megfelelően felkészítsd gépjárműved a hosszabb utakra. Ebbe pedig az olyan „apróságok” is beletartoznak, mint a szélvédőmosó folyadék cseréje, téliről nyárira.

Elolvasom
Tippek

Óriási károkat okoznak a motorolaj nepperek

Te találkoztál már hamisított motorolajjal? Felismered egyáltalán? Tudj meg mindent a motorolaj nepperekről, és az ellenük folytatott harcról.

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen