még 20 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább

Megmutatjuk, hogyan lesz csillogó és tiszta autód

2020.02.15. / Tippek
Megmutatjuk, hogyan lesz csillogó és tiszta autód

Rendszeresen szoktad tisztítani az autódat? Tudod, miért fontos ez? Egy szép kocsira egyszerűen jobb ránézni, Neked is, valamint mindenki másnak, továbbá komfortos érzést is nyújt.

Deion Sanders NFL játékos mondta egyszer, hogy „ha jól nézel ki, jól érzed magad, ha jól érzed magad, jól játszol”. Mindez igaz az élet minden területén, tehát egy szépen kinéző, rendben tartott autóban Te is jobban érzed magad, és a vezetési élmény is pozitívabb lesz.

Szerencsére rengeteg olyan terméket találsz a piacon, melyek segítségedre lesznek az otthoni autóápolásban. Ilyenek például a különféle samponok, kefék, rongyok, illetve ablaktisztító folyadékok.

Az egyik ilyen az általunk is forgalmazott Kenotek termékcsalád, akiktől mindent megtalálsz, amire autóápolás során szükséged lesz. Segítségükkel nem kell másra bíznod magad, hanem saját otthonod kényelmében tudod majd végezni az autómosás szertartását, egyfajta hétvégi rituáléként, mely sokak szerint kimondottan egy meditatív kikapcsolódás, egyfajta „én-idő” is tud lenni.

Azonban tudtad, hogy ezekkel a termékekkel az autód tisztítása mellett még a környezetet is véded? Az otthoni autóápoláshoz készített szerek és eszközök teljes mértékben környezetbarát darabok, melyek nem szennyezik a Földünket. Gondolom, Te is azt szeretnéd, hogy unokáid is ezen a bolygón nőhessenek fel, természetes és zöld környezetben.

Ugyanakkor tudom, hogy vannak, akik úgy gondolkoznak, hogy „de minek is kellene nekem speciális autóápoló szer, hiszen ott van a sima sampon és a víz, az nem jó?” Nos, nem annyira.

Rövid távon valóban nehéz megállapítani az eltéréseket, hosszabb idő után azonban már kiütköznek a különbségek. A sima sampon kevésbé hatékonyan szedi le a szennyeződést, illetve úgynevezett „traffic film” marad utána, így gyakorlatilag félmunkát végez, nem tisztít teljes mértékben.

A Kenotek termékek mindezt jobban képesek teljesíteni, így autód külseje hosszabb távon tudja megőrizni a fényét, valamint nem kell majd olyan hamar políroznod sem.

Az autód tisztítását otthon végezve hűséges társad garantáltan olyan állapotú lesz, amilyennek Te akarod. A minőségi, Kenotek termékeket használva pedig időt spórolsz, és az otthoni autómosás egykettőre egy feltöltő, meditatív hétvégi élménnyé válik majd.

Válassz autóápolási eszközeink közül!

Címkék

Figyelmedbe ajánljuk

Hírek

Miért használj csónakodhoz speciális, erre gyártott motorolajat?

Elérkezett a nyár, ez pedig az autós utazások mellett a nyár és a hajózás időszaka is. Szoktál lejárni a Balatonra, vagy esetleg a távolabbi Adria a cél? Hajózni mindig jó, de nyáron a szép idő miatt kiemelten hangulatos szelni a habokat, azonban ez is csupán akkor lesz valódi öröm, ha megfelelő állapotban van tartva a vízi járműved.

Elolvasom
Hírek

Hogyan használd a Midland olajválasztót?

Egy korábbi cikkünkben már beszéltünk a Midland olajválasztó keresőjéről, mely segítségével egykettőre meg tudod találni, hogy autódnak melyik kenőanyagra van leginkább szüksége. Most azonban kissé más megközelítésből állunk a témához, és képekkel illusztrálva mutatjuk be ennek a hasznos weboldalnak a működését.

Elolvasom
Hírek

Érdekességek a Forma-1 világából

Szereted a Formula-1-et? Azok közé a fanatikus rajongók közé tartozol, akik akár hajnalban is felkelnek egy tengerentúli futam kedvéért, ráadásul több ajándéktárggyal is rendelkeznek kedvenc csapatukról vagy pilótájukról? Akkor ez a blogcikk neked szól, ugyanis érdekességeket hoztunk el neked az autózás királykategóriájának világáról.

Elolvasom
Hírek

Meddig tart a motorolaj szavatossága?

Oda szoktál figyelni az élelmiszereknél a szavatosságra? Már a boltban megnézed, nehogy lejárt tejfölt tegyél a kosaradba? Na de így szoktál cselekedni a motorolajok kapcsán is?

Elolvasom
Hírek

Ez történik az autóddal, ha motorolaj nélkül vezeted

Emlékszel még arra a mesére, amiben a legkisebb királylány azt mondja apjának, az öreg királynak, hogy úgy szereti, mint a sót? Bizonyára gyerekkorodban is hallottad ezt a történetet, melynek tanulsága az, hogy sok dolgot csak akkor értékelünk, amikor már nincsen velünk. Meglepő, de így van a motorolaj esetén is.

Elolvasom
Hírek

Forma 1 és az olajégetés – tudod, mi a kapcsolat?

Mire gondolsz, ha azt hallod, „száguldó cirkusz”? A Forma-1 rajongóinak bizonyára nem kell magyaráznunk ezt a kifejezést, mostani cikkünk pedig pontosan azoknak szól, akiket az autósport királykategóriája hoz igazán lázba. Cikkünkben viszont egy speciális tényezőre fogunk rávilágítani, ez pedig az olajégetés.

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen