még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább

Blog

Hírek, tippek, érdekességek

Hírek

Itt a nyár, ezeket kell megtenned az autódon!

Tény, hogy nem csak a télre és a tavaszra, hanem a nyárra is fel kell készítened az autódat, ha azt szeretnéd, hogy következő néhány hónapban minden rendben legyen vele. De melyek a nyári felkészítés fontos lépései? Összegyűjtöttük.

Elolvasom
Hírek

Az automobilok története

Ha egy kvízjáték kérdése lenne, nem sokan tudnák, hogy az első autókat még az 1800-as évek elején Franciaországban és Németországban találták fel. És tulajdonképpen senki nem tudja ki volt, hiszen éppúgy lehetett DaVinci, mint a J. H. Genevois (aki egy svájci lelkész volt). Bárki is volt tény, hogy az első robbanómotoros autóra az 1900-as évek elejéig kellett várni. De akkor hogyan közlekedtek az autók? Milyen motorok voltak?

Elolvasom
Hírek

Karácsonyi ajándékötletek autófanatikusoknak

Idén sem unalmas, sablonos karácsonyi ajándékot szeretnél adni az autófanatikus ismerősödnek, rokonodnak? Akkor van néhány remek ötletünk, amelyek tetszeni fognak neki. Lepd meg ezek közül az ajándékok közül valamelyikkel, és biztosan értékelni fogja.

Elolvasom
Hírek

Így készítsd fel az autód a télre

Azt már sokszor hallottad, hogy az autódat fel kell készítened a zordabb, téliesebb időjárásra ahhoz, hogy a hidegebb időszakban is biztonságban közlekedhess. De azon túl, hogy 7 fok alatt lecseréled a nyári gumidat télire, mi az, amit megtehetsz vagy, amit meg kell tenned a saját biztonságodért? Íme a 7 pontos téli felkészítési lista.

Elolvasom
Hírek

Tippek, milyen olajat tölts az autóba

Ha nem vagy szakember, akkor nem biztos, hogy el tudod dönteni azt, hogy pontosan milyen olajat kell töltened az autódba, vagy éppen miért azt az adott olajat ajánlják. Íme, összeírtunk néhány tippet, amit betartva biztosan megtalálod azt a motorolajat, amelyik a legjobb az autódnak.

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen