még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább

Blog

Hírek, tippek, érdekességek

Hírek

Minden, amit a fékfolyadékról tudni kell

A fékfolyadék (sokan hívják az egyszerűség kedvéért fékolajnak, de helytelenül, ha olaj lenne, tönkre tenné a féket) gyakorlatilag olyan hidraulika folyadékok, melyek a nyomást közvetítik a fékrendszerben az egyes alkatrészek között. Osztályozzuk őket és (mivel körülbelül 2 év alatt elérik a forráspontjukat) kétévente cseréljük. Íme minden, amit tudni kell róluk.

Elolvasom
Hírek

Miért fontos a fékfolyadék és mit tegyél, ha szivárog?

A fékfolyadék – és nem fékolaj, ahogy sokan tévesen használják – valószínűleg az autód legfontosabb folyadéka, enélkül egészen egyszerűen nem működnek a fékek. De mire való pontosan, hogyan nézd meg, hogy jó-e és mit tegyél, ha szivárog? Íme a legfontosabb kérdések és válaszok a fékfolyadékról.

Elolvasom
Hírek

Ezzel készítsd fel autódat a következő roadtripre

Olvastad előző blogcikkünket, melyben a legjobb autós túrahelyszíneket szedtük össze számodra, ami a környező országokban elérhető? Itt szlovén, osztrák, valamint erdélyi helyszíneket gyűjtöttünk össze, ahol lenyűgöző helyszíneken tudsz kikapcsolódni, és minőségi időt eltölteni a családoddal együtt. Te tudod már, hogy merre vezet majd az utad nyáron?

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen