még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább

Blog

Hírek, tippek, érdekességek

Hírek

Autóápolás télen, avagy 5 folyadék, amire szükséged lesz

Ahogy a Trónok harcában is megmondták, „közeleg a tél”. Ilyenkor nem szabad félvállról venned az autóápolást, hiszen ezzel tudod biztosítani, hogy a jövőben is gondtalanul, biztonságosan tudj vezetni az utakon. Az ápolásba pedig a minőségi kenőanyagok használata is beletartozik. Mutatunk néhány tippet, miben módosul az olaj, és egyéb folyadékok használata a hideg hónapok során.

Elolvasom
Hírek

Hasznos ajándék kezdő sofőröknek: autóápolási szett

Friss jogosítvánnyal rendelkezel? Akkor a legjobb helyen jársz, hiszen mostani cikkünkben összeszedtünk Számodra néhány hasznos tippet, ami hasznos lehet egy kezdő sofőrnek, olvass hát tovább…

Elolvasom
Hírek

Autóápolás: csillogó külső és ragyogó belső

Akármennyire óvtad és védted biztos, hogy a tél és a nyár is megviselte az autódat. Éppen ezért az alapos takarítás és autóápolás nem opció, hanem – hacsak nem viszed el egy autókozmetikába - olyan feladat, amit mindenképpen el kell végezned. Adunk néhány tippet, hogyan lesz az autód kívül-belül csodaszép.

Elolvasom
Hírek

Hogyan moss autót otthon?

Bármennyire is egyszerűnek tűnik az autómosás, van néhány dolog, amire figyelned kell, hogy a végeredmény a kézi mosókhoz hasonlító, tökéletesen tiszta gépkocsi legyen. Összegyűjtöttük neked a profik megoldásait, az autómosás aranyszabályait.

Elolvasom
Hírek

Törődünk az autóddal

Tudtad, hogy az Olajbázisnál nem csak a Favorit és Midland márkákát forgalmazzuk, hanem számtalan olyat is, amelyek rendkívüli törődést nyújtanak az autódnak? Ismerd meg a Kenotek, a Zwizzer és a Lotos márkáinkat is.

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen