még 20 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább

Ilyen volt az AMTS 2021-ben

2021.12.20. / Események
Ilyen volt az AMTS 2021-ben

Szeretsz autós rendezvényekre, vagy pályanapokra járni? Ezeknek a rendezvényeknek az egyik legjelesebb képviselője az AMTS, azaz az Autó Motor Tuning Show, melyre már határon túlról is érkeznek olyanok, akik szeretnék megmutatni átalakított kocsijukat.

A koronavírus miatt idén ráadásul kiemelt figyelem övezte a rendezvényt, hiszen mindenki „ki volt már éhezve” egy ilyen össznépi dzsemborira 😊 Ebben a cikkben összefoglaljuk neked, mi mindent tapasztaltunk az AMTS-en, ahol természetesen az Olajbázis is képviseltette magát 😊

Több, mint 1000 nemzetközi autókülönlegesség, hatalmas show és rengeteg színes program várta az érdeklődőket a Hungexpo területén. Az ezer jármű közül ráadásul rengeteg külföldről érkezett, így olyan tuning megoldásokat is láthattak a kilátogatók, melyekre eddig itthon kevés példa volt. A listát nem csak magán építők alkotásai tették ki, de számos komoly tuning és hifi demóautó is érkezett a legnagyobb márkák képviseletében.

Öt nagyobb pavilon várta a látogatókat, témák szerint elosztva. Itt megtalálhatóak voltak a leggyönyörűbb veteránautók, valamint külön SUV, és elektromos autós zóna is. Természetesen a veteránok, valamint a városi terepjárók között is ki voltak állítva a teljesen feltuningolt gépcsodák, melyet kicsik és nagyok egyaránt megbámultak 😊

Az izgalmak pedig az „A” parkolóban hágtak a tetőfokra, ahol mozgás közben is szemrevételezni lehetett a legjobb kocsikat. Off-road, és super enduro találkozó mellett rendeztek gymkhana drift bajnokságot is, a benzingőz és a füst állandósult vendéggé vált akkor a környéken.

A csúcspontot pedig természetesen idén is a gyönyörű lányok jelentették, akik közül a legvonzóbbat is kiválasztották, aki a Miss Tuning döntőjén képviselheti hazánkat, és bizonyíthatja, hogy a magyar lányok a legszebbek a világon 😊

Te is kinn voltál a rendezvényen? Neked melyik volt a kedvenc programod? Láttál fullosan feltuningolt Mustangot, a standunknál kiállított méregzöld AMG Mercit, vagy egy gyönyörű veteránautót? Kövess bennünket Facebookon, ahol mi is megosztjuk az autózás világát érintő legizgalmasabb híreket, információkat: https://www.facebook.com/olajbazis/ !


Figyelmedbe ajánljuk

Hírek

Érdekességek a Forma-1 világából

Szereted a Formula-1-et? Azok közé a fanatikus rajongók közé tartozol, akik akár hajnalban is felkelnek egy tengerentúli futam kedvéért, ráadásul több ajándéktárggyal is rendelkeznek kedvenc csapatukról vagy pilótájukról? Akkor ez a blogcikk neked szól, ugyanis érdekességeket hoztunk el neked az autózás királykategóriájának világáról.

Elolvasom
Tippek

Fekete motorolaj - baj vagy sem?

Szerinted milyen színű a motorolaj? Sokan reflexből vágják rá a választ, hogy sárga, azonban pontosan ők tudnak a leginkább meglepődni, amikor aztán autójukban más színű folyadékot tapasztalnak. Azonban érdemes tudnod, hogy a jó motorolaj néhány 100 kilométer után bizony elszíneződik.

Elolvasom
Események

Ilyen volt az AMTS 2021-ben

Szeretsz autós rendezvényekre, vagy pályanapokra járni? Ezeknek a rendezvényeknek az egyik legjelesebb képviselője az AMTS, azaz az Autó Motor Tuning Show, melyre már határon túlról is érkeznek olyanok, akik szeretnék megmutatni átalakított kocsijukat.

Elolvasom
Tippek

Állj készen a sötét estékre

Itt van a tél, itt van újra…Vártad már, vagy végtelenül szerelmes vagy a nyárba? Akárhogy is, a hideg évszak elérkezett, ez pedig egyet jelent a korai sötétedés közeledtével. Ilyenkor kiemelt fontosságú az, hogy biztonságosan vezess az utakon. Ehhez a megfelelő műszaki felkészültség mellett elengedhetetlen az is, hogy megfelelő állapotban legyenek a fényszórók autódon.

Elolvasom
Tippek

Állj készen a műszaki vizsgára

Te mikor voltál legutóbb műszaki vizsgán? Na és mikor esedékes a legközelebbi? Sokan hajlamosak megfeledkezni erről, vagy egyenesen elbliccelni, pedig nem csak egy kötelezően letudandó rossz dologról beszélünk, hanem olyan tevékenységről, mely az életedet is megvédheti.

Elolvasom
Hírek

Biztos, hogy kell chiptuning az autódnak?

Te tudod, hogy mi az a chiptuning? Ez egy olyan módszer, mely révén meg tudod növelni az autód teljesítményét. Ilyenkor egy ezzel foglalkozó szakember „megbuherálja” a motorvezérlő egység, vagy röviden ECU programját, így el tudod érni, hogy a motor magasabb szinten működjön. Azonban biztos, hogy jót tesz ez a kocsinak?

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen