még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább

Ilyen volt az AMTS 2021-ben

2021.12.20. / Események
Ilyen volt az AMTS 2021-ben

Szeretsz autós rendezvényekre, vagy pályanapokra járni? Ezeknek a rendezvényeknek az egyik legjelesebb képviselője az AMTS, azaz az Autó Motor Tuning Show, melyre már határon túlról is érkeznek olyanok, akik szeretnék megmutatni átalakított kocsijukat.

A koronavírus miatt idén ráadásul kiemelt figyelem övezte a rendezvényt, hiszen mindenki „ki volt már éhezve” egy ilyen össznépi dzsemborira 😊 Ebben a cikkben összefoglaljuk neked, mi mindent tapasztaltunk az AMTS-en, ahol természetesen az Olajbázis is képviseltette magát 😊

Több, mint 1000 nemzetközi autókülönlegesség, hatalmas show és rengeteg színes program várta az érdeklődőket a Hungexpo területén. Az ezer jármű közül ráadásul rengeteg külföldről érkezett, így olyan tuning megoldásokat is láthattak a kilátogatók, melyekre eddig itthon kevés példa volt. A listát nem csak magán építők alkotásai tették ki, de számos komoly tuning és hifi demóautó is érkezett a legnagyobb márkák képviseletében.

Öt nagyobb pavilon várta a látogatókat, témák szerint elosztva. Itt megtalálhatóak voltak a leggyönyörűbb veteránautók, valamint külön SUV, és elektromos autós zóna is. Természetesen a veteránok, valamint a városi terepjárók között is ki voltak állítva a teljesen feltuningolt gépcsodák, melyet kicsik és nagyok egyaránt megbámultak 😊

Az izgalmak pedig az „A” parkolóban hágtak a tetőfokra, ahol mozgás közben is szemrevételezni lehetett a legjobb kocsikat. Off-road, és super enduro találkozó mellett rendeztek gymkhana drift bajnokságot is, a benzingőz és a füst állandósult vendéggé vált akkor a környéken.

A csúcspontot pedig természetesen idén is a gyönyörű lányok jelentették, akik közül a legvonzóbbat is kiválasztották, aki a Miss Tuning döntőjén képviselheti hazánkat, és bizonyíthatja, hogy a magyar lányok a legszebbek a világon 😊

Te is kinn voltál a rendezvényen? Neked melyik volt a kedvenc programod? Láttál fullosan feltuningolt Mustangot, a standunknál kiállított méregzöld AMG Mercit, vagy egy gyönyörű veteránautót? Kövess bennünket Facebookon, ahol mi is megosztjuk az autózás világát érintő legizgalmasabb híreket, információkat: https://www.facebook.com/olajbazis/ !


Figyelmedbe ajánljuk

Hírek

Kiváló motorolaj és kenőanyag lelőhelyek Szegeden és környékén

A „napfény városában”, azaz Szegeden élsz? A Tisza-parti település pezsgő kulturális életéről, a kelet-magyarországi régió egyik legnagyobb egyeteméről, valamint sikeres sportolóiról is híres, a férfi kézilabdacsapat idén például bajnoki címet ünnepelhetett, de a kajak-kenu szakosztály is aranyérmek egész sorát szállítja a világversenyekről.

Elolvasom
Hírek

Midland márka és ami mögötte van - egy 140 éves világcég története

A Favorit mellett a másik kiemelt márkánk a Midland. Itt a svájci minőség mellett a 140 év tapasztalat szolgáltat garanciát arra, hogy minőségi kenőanyag kerül a hűséges négykerekűdbe. Tarts velünk te is egy izgalmas időutazáson, ahol a Midland történelmébe nyersz bepillantást.

Elolvasom
Hírek

Fekete motorolaj: baj vagy nem?

Szerinted milyen színű a motorolaj? Sokan reflexből vágják rá a választ, hogy sárga, azonban pontosan ők tudnak a leginkább meglepődni, amikor aztán autójukban más színű folyadékot tapasztalnak. Azonban érdemes tudnod, hogy a jó motorolaj néhány 100 kilométer után bizony elszíneződik.

Elolvasom
Hírek

Így készítsd fel az autódat a tavaszra

Úgy kellene kezdeni a cikket, hogy „a hosszú, kegyetlen tél igénybe vette az autódat és most, hogy hamarosan beköszönt a tavasz ideje újra foglalkoznod vele”. De ez nem igaz, mert idén szinte egyáltalán nem volt tél. Mégis íme 5 olyan dolog, amit mindenképp csinálj meg a kocsidon a „tavaszi felkészítés” jegyében.

Elolvasom
Hírek

Ez történik az autóddal, ha motorolaj nélkül vezeted

Emlékszel még arra a mesére, amiben a legkisebb királylány azt mondja apjának, az öreg királynak, hogy úgy szereti, mint a sót? Bizonyára gyerekkorodban is hallottad ezt a történetet, melynek tanulsága az, hogy sok dolgot csak akkor értékelünk, amikor már nincsen velünk. Meglepő, de így van a motorolaj esetén is.

Elolvasom
Hírek

Mit tartogat 2023 az autóiparban? Trendelőrejelzés.

A delphoi jósnőknek is könnyebb dolguk volt amikor egy egy háború kimenetelét jósolták meg, mint nekünk, akik arra vállalkoztunk, hogy összegyűjtsük mit tartogat nekünk az autóipar 2023-ban? Íme a mi szakmai jóslásaink/tippjeink.

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen