még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább

Kenőanyagok egyéb gépekhez is

2022.05.13. / Hírek
Kenőanyagok egyéb gépekhez is

Minket a Favoritnál elsősorban motorolajaink, valamint egyéb, autók és motorkerékpárok esetén felhasznált kenőanyagok kapcsán ismernek. Azonban jó, ha tudod, hogy egyéb gépekhez is be tudsz szerezni tőlünk olajokat. Pontosan mihez is? Olvass tovább, és kiderül…

Hamarosan itt a nyár ez pedig egyet jelent a kerti munkákkal. A kenőanyagokra a fűnyíróknak is szükségük van, különös tekintettel a komolyabb, négykerekű változatok esetén. A Favorit Garden elérhető például 4T10W, és 4T15W kivitelben, szintetikus és ásványi változatban egyaránt.

Külön kategóriát képeznek a kerti gépek esetén a láncfűrészek. Ezeknél is fontos a kenés, mely a hatékony működés mellett a biztonságot is elősegíti. Ezekből leginkább ásványit, vagy rész-szintetikust tudsz találni, természetesen Favorit webshopunkban.

A kerti munkák helyett inkább a vízi sportok szerelmese vagy? Egyet se félj, hiszen nálunk ehhez is találsz megfelelő kenőanyagot. A Midland Marine remek oxidációs ellenállással rendelkezik, emellett tisztán tartja a motort, védi a kopástól és a korróziótól.

További érdekesség vele kapcsolatban, hogy minőség tekintetében meghaladja a Nemzeti Tengerészeti Gyártók Szövetségének szabványát is. A hajózás a szenvedélyed? A Midland Marine remekül alkalmazható édes-, és sós vízben egyaránt. Használhatod többek között a Yamaha, Honda, Suzuki gyártók négyütemű motorjainál.

Láthatod, hogy a Favorit és Midland termékekre nem csak az utakon, hanem az élet minden területén tudsz számítani. Fordulj hozzánk bizalommal, és válaszd minőségi kenőanyaginkat, megbízható forrásból: www.favorit.hu !

Figyelmedbe ajánljuk

Hírek

Kiváló motorolaj és kenőanyag lelőhelyek Szegeden és környékén

A „napfény városában”, azaz Szegeden élsz? A Tisza-parti település pezsgő kulturális életéről, a kelet-magyarországi régió egyik legnagyobb egyeteméről, valamint sikeres sportolóiról is híres, a férfi kézilabdacsapat idén például bajnoki címet ünnepelhetett, de a kajak-kenu szakosztály is aranyérmek egész sorát szállítja a világversenyekről.

Elolvasom
Hírek

Midland márka és ami mögötte van - egy 140 éves világcég története

A Favorit mellett a másik kiemelt márkánk a Midland. Itt a svájci minőség mellett a 140 év tapasztalat szolgáltat garanciát arra, hogy minőségi kenőanyag kerül a hűséges négykerekűdbe. Tarts velünk te is egy izgalmas időutazáson, ahol a Midland történelmébe nyersz bepillantást.

Elolvasom
Hírek

Fekete motorolaj: baj vagy nem?

Szerinted milyen színű a motorolaj? Sokan reflexből vágják rá a választ, hogy sárga, azonban pontosan ők tudnak a leginkább meglepődni, amikor aztán autójukban más színű folyadékot tapasztalnak. Azonban érdemes tudnod, hogy a jó motorolaj néhány 100 kilométer után bizony elszíneződik.

Elolvasom
Hírek

Így készítsd fel az autódat a tavaszra

Úgy kellene kezdeni a cikket, hogy „a hosszú, kegyetlen tél igénybe vette az autódat és most, hogy hamarosan beköszönt a tavasz ideje újra foglalkoznod vele”. De ez nem igaz, mert idén szinte egyáltalán nem volt tél. Mégis íme 5 olyan dolog, amit mindenképp csinálj meg a kocsidon a „tavaszi felkészítés” jegyében.

Elolvasom
Hírek

Ez történik az autóddal, ha motorolaj nélkül vezeted

Emlékszel még arra a mesére, amiben a legkisebb királylány azt mondja apjának, az öreg királynak, hogy úgy szereti, mint a sót? Bizonyára gyerekkorodban is hallottad ezt a történetet, melynek tanulsága az, hogy sok dolgot csak akkor értékelünk, amikor már nincsen velünk. Meglepő, de így van a motorolaj esetén is.

Elolvasom
Hírek

Mit tartogat 2023 az autóiparban? Trendelőrejelzés.

A delphoi jósnőknek is könnyebb dolguk volt amikor egy egy háború kimenetelét jósolták meg, mint nekünk, akik arra vállalkoztunk, hogy összegyűjtsük mit tartogat nekünk az autóipar 2023-ban? Íme a mi szakmai jóslásaink/tippjeink.

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen