még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább

Blog

Hírek, tippek, érdekességek

Tippek

Szintetikus vagy ásványi – melyiket válaszd?

A Te autódban jelenleg milyen kenőanyag van? Ásványi vagy szintetikus olajat használsz inkább? Na és azt tudod, mi a különbség a kettő között? Ebből a blogcikkből mindent megtudsz róluk…

Elolvasom
Tippek

Ezért ne feledkezz meg a fékfolyadék cseréjéről

Szerinted melyik a leghasznosabb alkatrész egy gépjárműben? Sokan mondanák a motort, de bizonyára elhangoznának a kerekek is. De mi a helyzet a fékekkel?

Elolvasom
Tippek

Miért mindegy ma már, hogy téli vagy nyári olajról van szó?

Gondoltad volna, hogy még napjainkban is van némi bizonytalanság az autósok és szerelők fejében a téli és nyári motorolajok szükségességével kapcsolatban? Blogcikkünkben most lerántjuk a leplet a témáról, és segítünk rendet tenni a fejekben.

Elolvasom
Tippek

Hogyan válassz megfelelő olajat motorodhoz?

Tudtad, hogy a motorkerékpár esetében ugyanolyan fontos a megfelelő kenőanyag kiválasztása, mint egy autónál? Ez szolgáltat ugyanis megfelelő alapot az üzemszerű működéshez, valamint hosszú távon is biztonságot nyújt a motornak és gazdájának egyaránt.

Elolvasom
Tippek

Mit is jelent a JASO a motorkerékpárok kapcsán?

Japán motorod van? Akkor talán már Te is találkoztál a JASO szabványokkal, melyek a legnépszerűbb motorkerékpárokban használt olajokra vonatkoznak. Az alábbiakban erről osztunk meg Veled néhány hasznos információt.

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen