még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább

Blog

Hírek, tippek, érdekességek

Tippek

Szintetikus vagy ásványi – melyiket válaszd?

A Te autódban jelenleg milyen kenőanyag van? Ásványi vagy szintetikus olajat használsz inkább? Na és azt tudod, mi a különbség a kettő között? Ebből a blogcikkből mindent megtudsz róluk…

Elolvasom
Tippek

Ezért ne feledkezz meg a fékfolyadék cseréjéről

Szerinted melyik a leghasznosabb alkatrész egy gépjárműben? Sokan mondanák a motort, de bizonyára elhangoznának a kerekek is. De mi a helyzet a fékekkel?

Elolvasom
Tippek

Miért mindegy ma már, hogy téli vagy nyári olajról van szó?

Gondoltad volna, hogy még napjainkban is van némi bizonytalanság az autósok és szerelők fejében a téli és nyári motorolajok szükségességével kapcsolatban? Blogcikkünkben most lerántjuk a leplet a témáról, és segítünk rendet tenni a fejekben.

Elolvasom
Tippek

Tudj meg mindent a motorolajok közti különbségekről

Sok szót ejtettünk eddig már a motorolajokról. Azonban meg tudod különböztetni őket? Mi alapján hozol döntést, mikor új kenőanyag beszerzésére adod a fejed? Az alábbiakban a motorolajok közötti különbségekről ejtünk néhány szót, és hasznos tippeket is adunk.

Elolvasom
Tippek

Mit is jelent a JASO a motorkerékpárok kapcsán?

Japán motorod van? Akkor talán már Te is találkoztál a JASO szabványokkal, melyek a legnépszerűbb motorkerékpárokban használt olajokra vonatkoznak. Az alábbiakban erről osztunk meg Veled néhány hasznos információt.

Elolvasom
Tippek

Milyen hibákat lehet véteni olajcsere során?

Te szereted az autódat? Olyan vagy, aki nem szívesen bízza másra a javítását, ápolását, hanem lehetőleg saját maga végzi ezeket a tevékenységeket? A technológia fejlődésével ez is kissé bonyolultabb lett, már csak azért is, mert sokkal többféle autó és márka létezik.

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen