még 30 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább

Blog

Hírek, tippek, érdekességek

Tippek

Szintetikus vagy ásványi – melyiket válaszd?

A Te autódban jelenleg milyen kenőanyag van? Ásványi vagy szintetikus olajat használsz inkább? Na és azt tudod, mi a különbség a kettő között? Ebből a blogcikkből mindent megtudsz róluk…

Elolvasom
Tippek

Miért mindegy ma már, hogy téli vagy nyári olajról van szó?

Gondoltad volna, hogy még napjainkban is van némi bizonytalanság az autósok és szerelők fejében a téli és nyári motorolajok szükségességével kapcsolatban? Blogcikkünkben most lerántjuk a leplet a témáról, és segítünk rendet tenni a fejekben.

Elolvasom
Tippek

Hogyan válassz megfelelő olajat motorodhoz?

Tudtad, hogy a motorkerékpár esetében ugyanolyan fontos a megfelelő kenőanyag kiválasztása, mint egy autónál? Ez szolgáltat ugyanis megfelelő alapot az üzemszerű működéshez, valamint hosszú távon is biztonságot nyújt a motornak és gazdájának egyaránt.

Elolvasom
Tippek

Óriási károkat okoznak a motorolaj nepperek

Te találkoztál már hamisított motorolajjal? Felismered egyáltalán? Tudj meg mindent a motorolaj nepperekről, és az ellenük folytatott harcról.

Elolvasom
Tippek

Tudj meg mindent a motorolajok közti különbségekről

Sok szót ejtettünk eddig már a motorolajokról. Azonban meg tudod különböztetni őket? Mi alapján hozol döntést, mikor új kenőanyag beszerzésére adod a fejed? Az alábbiakban a motorolajok közötti különbségekről ejtünk néhány szót, és hasznos tippeket is adunk.

Elolvasom
Tippek

Miért fontos a váltóolaj cseréje?

Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni a kenőanyagok cseréjének fontosságát, melyek által autód vagy motorod sokkal értékállóbb lesz, valamint tovább leszel képes használni meghibásodás nélkül.

Elolvasom
Tippek

Így tisztítsd a motorod láncát

Ugye Te sem szoktál megfeledkezni a motorkerékpárod rendszeres karbantartásáról? Akárcsak a személygépjárműveknél, úgy kedvenc kétkerekűd esetében is fontos mindez, amivel értékállóbbá és biztonságosabbá teszed járműved.

Elolvasom
Menü Bezárás
Termékeink Bezárás
Back to Top
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen